Термовизионна диагностика

Намирането на източника на течове или проникването на влага, не винаги е проста или очевидна задача. Щетите могат да бъдат очевидни на пръв поглед, но източникът на влагата в действителност може да идва от прозорец или от съседа. Теч от канализацията , водопровода или парната инсталация.Откриване на въздушни течения.Проникването на въздух водят до по-висок разход на енергия и,както и да доведе до конденз в строителството, което от своя страна може да доведе до влажен вътрешен климат. С термографско изследване ще определим къде се намират влажните зони и дефекти в тръбите от водопроводната или отоплителна инсталация. Идентифициране на точното местоположение на дефекта, така че ремонтни работи могат да бъдат сведени до минимум. Всяка сграда съдържа и електрически инсталации. Термовизионната камера може да се използва за сканиране на електрически шкафове,
предпазители, връзки и т.н. Чрез откриване на проблеми, които са невидими за човешкото око, проблемът може да бъде ремонтиран преди да доведе до неприятни последици. Tермовизионна диагностика в гр. София. Термовизията навлиза през седемдесете години в Швеция. Това е метод за откривне на топлинни загуби на сгради .В днешно време се използва и за много други сектори ,като ; Охранителна дейност ,медицина ,строителство откриване на течове и мн. други .Скритите течове са най неприятни ,но и за тях има решение .Rowbg-Откриване на течове без къртен.

Ние можем да установим местоположението на всякакви видове течове и да ги отстраним.Разполагаме с най-съвременната техника за диагностика и откриване на течове и без проблеми ще се локализира местоположението на теча и ще бъде овладян. Това става с помощта на специализирани машини, работещи на принципа на ултразвука и термографски анализ. Няма значение в коя част на канализацията Ви е теча, ние ще го открием. Най-често срещани, а и най-трудни за намиране, са скритите течове, при които обикновено тавана или стените на някое помещение мухлясват, но не може да се локализира източникът на влага. В такива ситуации сме Ви необходими ние и специализираната техника, с която разполагаме. Няма значение от материала на стените- тухла, панел, нито на кой етаж се намира жилището, защото ултразвукът и термоанализът могат да локализират с абсолютна точност местоположението на теча. Термоанализът се осъществява благодарение на инфрачервени лъчи, които установяват къде има нарушаване на целостта на тръбите. При по-сложни и трудно уловими с термо анализ течове, се прилага ултразвуковият метод, при който по силата на отразения от тръбите звук може да се локализира мястото на теча. Всички тези съвременни машини са от голяма полза на нашия екип и Ви гарантираме 100% резултат и отстраняване на влагата и мухъла, след откриването на теча, с тяхна помощ.Откриване на течове. Няма значение от материала на течащата тръба- каменин, чугун, мед, PVC, полипропилен и др., защото ние работим с всички видове откриваме и отстраняваме повреди от всички. Ако Ви е омръзнало да Ви мухлясва тавана или да Ви се наводнява мазето повикайте нашите водопроводчици, които ще открият проблема и ще отстранят веднъж завинаги теча от дома Ви. Дори и проблемът да не е във Вашия водопровод, а в този на съседа Ви, ние отново можем да го локализираме и да го отстраним. Просто се свържете с нас и ще се погрижим да останете доволни от нашите услуги.